Sabine Van Pelt

Profielfoto Sabine

Mijn eerste btw-advies
De btw-status van een AISBL, niets is te vergelijken om direct in de btw-kwestie te duiken en de concepten die het zo speciaal maken.

Ervaring
Mijn btw-ervaring is gekoppeld aan de wereld van de fiduciaire. Ik werk sinds 2003 voor dergelijke structuren en heb de kans gekregen om op een concrete manier om te gaan met zeer verschillende situaties voor bedrijven van elke omvang en in alle sectoren. In 2011 besloot ik me voornamelijk toe te leggen op btw-kwesties, of ze nu complex zijn of gewoon verband houden met het gewone bestuur van bedrijven. Ik geef momenteel les aan de Haute Ecole Ephec in de boekhoudoptie.

Specialisaties btw
De btw-kwesties die zich voordoen in het dagelijks leven van Belgische ondernemers. Deze kunnen zeer divers zijn en vergen vaak onderzoek in de vakliteratuur, reflectie en gesprekken met zowel de opdrachtgever als andere specialisten. Het geeft veel voldoening.

De reden dat ik graag bij De btw lijn werk
Evolueren binnen een team dat sterk complementair is en gedreven wordt door dezelfde dynamiek. De zorg voor de kwaliteit van de dienstverlening aan de klant in een strenge en altijd serene werksfeer.