Evy Van Dijck

Portretfoto Evy

Mijn eerste btw-advies
In 2004. Na mijn universitaire studies begon ik mijn stage als advocaat op de btw-afdeling van een internationaal fiscaal advocatenkantoor in Brussel. Een van mijn eerste ervaringen was het voorbereiden van een zaak voor het Europese Hof van Justitie in Luxemburg over het btw-tarief dat van toepassing was op privéfilmvoorstellingen. Al van bij het begin van mijn professionele loopbaan leerde ik dus dat btw-impact overal kan voorkomen. Zelfs waar je het nooit zou verwachten.

Ervaring
Ik heb nationale en internationale bedrijven geadviseerd over allerlei zaken met betrekking tot de btw. Het adviseren van cliënten over het structureren van hun bedrijf, het vertegenwoordigen van cliënten voor de belastingdienst, het uitvoeren van btw-audits en -screenings, het organiseren van btw-trainingen en het voldoen aan de btw-regels maken deel uit van mijn dagelijkse praktijk.

Specialisaties btw
Ik ben met name geïnteresseerd in zakelijke vastgoedtransacties, maar werk ook graag aan goederen- en dienstentransacties in operationele bedrijfsomgevingen.

De reden waarom ik graag bij De btw lijn werk
Allereerst vind ik btw leuk omdat het een uitdaging is vanwege de ingewikkelde en snel veranderende btw-wetgeving. Het vinden van pragmatische oplossingen voor onze klanten geeft mij veel voldoening. Deze pragmatische aanpak in combinatie met de mogelijkheid om te werken in een zeer ervaren team en het directe contact met onze klanten zijn voor mij grote troeven. Daarnaast maken de vrijheid om te ondernemen, ons onafhankelijke karakter en collega’s die altijd in zijn voor plezier, het voor mij een perfecte werkplek.