Els Van Rompaey

Portretfoto Els

Mijn eerste btw-advies
In 2010. Dit moet ongetwijfeld een advies geweest zijn over de gewijzigde btw-plaatsbepalingsregels voor diensten die toen in werking zijn getreden.

Ervaring
Ik ben mijn carrière in 2010 gestart bij Deloitte, waar ik 8 jaar werkzaam ben geweest. Een gezonde mix van btw-advisering voor multinationals, non-profit organisaties en de publieke sector, gecombineerd met Belgische en EU btw-compliance, heeft me de mogelijkheid geboden om ervaring op te bouwen in diverse aspecten van de btw-regelgeving. Daarnaast hebben enkele jaren als btw-consultant bij kleinere accountancykantoren me de kans gegeven om ook de btw-wereld van de KMO beter te leren kennen.

Sinds 2021 ben ik werkzaam voor De btw-lijn, waar ik mijn ervaring kan inzetten om cliënten te assisteren bij de meest uiteenlopende btw-problemen.

Specialisaties btw
Eerder all-round.

De reden waarom ik graag bij De btw lijn werk
De mogelijkheid om me verder te blijven verdiepen in de btw-materie en dagelijks bij te leren, het werken binnen een leuke sfeer en een ervaren team van fijne collega’s alsook de flexibiliteit om mijn werkdag zelf te kunnen indelen.