Klantenlogin

Beste abonnee, gelieve niet meer in te loggen met je bestaande login en paswoord. Jullie ontvangen op 15/02/2023 een e-mail van administration@btw-lijn.be op het e-mailadres van jouw kantoor dat bij ons als hoofdcontact geregistreerd staat. Check ook zeker je spam. Via deze e-mail kan je een nieuw wachtwoord instellen.

Voor meer info verwijzen we naar deze video of naar de uitleg onderaan deze pagina.

Inloggen

In een notendop – wat gaat er gebeuren:

  1. Jullie ontvangen 15/02/2023 een mail van administration@btw-lijn.be met de vraag om een nieuw (veilig) paswoord in te stellen. Check zeker ook je ongewenste email/spam. Moest de mail daarin terecht komen.. à klik de mail aan in het mailoverzicht (niet openen) à rechtermuisknop klikkenà ongewenste email à afzender nooit blokkeren.
  2. Na het aanmaken van een nieuw paswoord kan je inloggen met het e-mailadres waarop je de uitnodigingsmail hebt ontvangen en met het nieuwe paswoord dat je gekozen hebt.
  3. Controleer “je gegevens” (is van de hoofdcontactpersoon) en “je bedrijfsgegevens” onder “mijn account” (navigatiebalk bovenaan). Pas aan waar nodig en sla deze op.
  4. Controleer het type (basis, plus of premium) en de looptijd van je abonnement onder “mijn account”. We bieden vanaf dit jaar ook btw-tv en btw-tools aan. Deze kan je indien gewenst ook activeren via de pagina “mijn producten”. Meer informatie hierover kan je vinden op de website zelf, in het videofilmpje “handleiding” of in de folder in bijlage.
  5. Maak subaccounts aan per gebruiker (naam + telefoonnummer + ITAA-nummer). Dit is niet alleen handig voor de “stel uw vraag” (we weten dan wie van jullie kantoor de vraag gesteld heeft en deze vraagsteller krijgt rechtstreeks notificaties) maar ook voor nieuwsupdates en het verdienen van ITAA-punten (indien btw-tv wordt geactiveerd). Je kan per gebruiker kiezen of deze het recht heeft om kantoorgegevens te beheren of enkel een gebruikerstoegang heeft. Als deze gebruiker niet meer werkzaam is in je kantoor dan kan je de gebruiker verwijderen en heeft deze persoon geen toegang meer. Als je deze functionaliteit gaat gebruiken is het handig om alvast een lijst bij de hand te houden met voornaam, naam, telefoonnummer en ITAA-nummer van de sub-gebruikers/collega’s.
  6. Tot slot vragen we je om een contract en algemene voorwaarden te ondertekenen. Dit contract omschrijft alle diensten die we aanbieden maar vermeldt uitdrukkelijk dat clausules enkel toepassing vinden indien diensten geactiveerd zijn in je klantenportaal (onder “mijn account – producten”). Als je helemaal naar onder scrolt kan je digitaal tekenen en klaar.