Btw-tv

diverse abonnementsformules voor accountants en fiscale adviseurs |
vaste btw-adviseur van +1000 Belgische kmo’s en vzw’s |
altijd up-to-date met btw-tv |
pragmatisch btw-advies van ervaren btw-experts

Wat is btw-tv?

In een maandelijkse uitzending van 40-45min brengen onze btw-experts Jurgen Opreel, Rob Van Den Plas en Karen Truyers jou helemaal up to date met de meest recente btw-ontwikkelingen. Bovendien kan je onze btw-tv uitzendingen bekijken waar en wanneer je maar wil. Zo blijf je op een efficiënte manier steeds op de hoogte van de recentste btw-wijzigingen.

Is er een belangrijke wijziging waarvan je onmiddellijk op de hoogte moet zijn? Dan krijg je als btw-tv gebruiker toegang tot een kortfilmpje. Zo ben je onmiddellijk mee en kan jij jouw klanten tijdig informeren.

Graag een ITAA attest? Dat kan! Per succesvol gevolgde sessie btw-tv kennen wij je A-uren toe voor permanente vorming welke we automatisch voor jou opladen in je ITAA portaal.

Wil je graag een voorproefje zien van wat we zoal in de maandelijkse btw-updates bespreken? Bezoek dan zeker ons YouTube account: @debtw-lijn.


Onbeperkt toegang:
€ 850,00 excl.btw* voor 12 maanden

Alle kantoormedewerkers onbeperkt en op elk moment toegang tot:
– Maandelijkse btw-update uitzendingen (+/- 45 min)
– Kortfilmpjes over relevante onderwerpen

*Komt in aanmerking voor KMO portefeuille (ons registratienummer: DV.O246468).

Optioneel “ITAA attesten” (A-UREN):
€ 30,00 excl. btw per kalenderjaar/ deelnemer

Als je ook graag een ITAA attest wil ontvangen voor jezelf of medewerkers van jouw kantoor dan kan je deze mogelijkheid activeren in de klantenzone. Per jaareinde laden wij de verdiende ITAA uren (geldig als A-uren voor permanente vorming) automatisch op in het ITAA portaal van de deelnemer. Hiervoor rekenen we een bedrag van € 30,00 excl. btw per kalenderjaar en per deelnemer aan (afrekening per 31/12).


Heb je graag toegang tot btw-tv?

Wil jij ook altijd up-to-date zijn met de meest recente btw-wijzigingen?
Activeer dan je toegang tot btw-tv.

Bestaande klant?

Nieuwe klant?